Tel/Fax: 021/4750-800; 4750-804 21000 Novi Sad, Bul. Mihajla Pupina 9 E-mail: office@maxico.rs

SCROLL

Neonska svetlost koja prodire kroz postere u punom koloru

Uticaj spoljašnjeg oglašavanja se pojačava sa poboljšavanjem tehničkih performansi oglasnih površina. Scroll bilbordi sa različitim vrstama osvetljenja, nekoliko rotirajućih oglasa, pokretljivi i upečatljivi, postižu izvanredne efekte kod potrošača, potencijalnih kupaca proizvoda ili usluga koje vaša kompanija nudi.

Uz neonsku svetlost, koja prodire kroz postere u punom koloru i visokoj rezoluciji, ovi bilbordi dobijaju potpuno novu dimenziju, kao savremeni vid oglašavanja neizbežan za promociju dobrog biznisa. Na njihovim površinama se dobija dinamika, kroz različite oglase na istoj lokaciji, a ekonomičnost se postiže i uparivanjem sa drugim klijentima, sa čijim oglasima se kombinuju željene reklamne poruke.


Privlačnog dizajna i kvalitetne izrade, Scroll i Backlight scroll bilbordi predstavljaju pouzdano ulaganje u promociju, a poseban detalj više čini to što se nalaze na strateški bitnim pozicijama u gradu, gde se savršeno uklapaju u okruženje. Rotiraju se danju i noću, bez obzira na vremenske uslove, prikazujući željene poruke.